Mitsubishi L200 laprugó, rugóköteg, azonnal, készletről, országos házhozszállítással

Mitsubishi L200 laprugó, rugóköteg, azonnal, készletről, országos házhozszállítással

Mitsubishi L200 laprugók és külön rugólapok széles választéka azonnal, készletről, verhetetlen árakon, közvetlenül a gyártótól. 

Magyarország és Közép-Európa elsőszámú laprugóforgalmazó cégcsoportjaként garantáljuk, hogy a nálunk vásárolt Mitsubishi L200 laprugók mind ár, mind pedig minőség tekintetében a legversenyképesebb termékeket képviselik.

Mitsubishi L200 laprugók itt választhatók ki: webshop

Azért, hogy biztosan a megfelelő laprugó kerüljön kiválasztásra, javasoljuk hogy ne csak gépjárműve évjárata, hanem alvázszáma alapján válasszon laprugót, mert csak így lehetünk 100%-ban biztosak, hogy a megfelelő laprugó kerül beszerelésre járművébe. Ügyfélszolgálatunkon gépjárműve alvázszámát megadva, munkatársaink gyorsan beazonosítják a gyári program szerinti laprugót.

Ügyfélszolgálatunk elérhetőségei itt találhatók: ügyfélszolgálat

További információk laprugóinkról és cégcsoportunkról:

  • Laprugóinkat az eredeti laprugók alapján gyártjuk; azok mind méretben, mind minőségben és teljesítményben (élettartam) megegyeznek az eredeti laprugókkal.
  • Bár kereskedőkön keresztül is értékesítünk, de lehetőség van tőlünk közvetlenül laprugót vásárolni, így mellőzve a köztes kiskereskedőket.
  • Laprugóinkat több mint 30 országba exportáljuk és ügyfeleink közé tartoznak Európa legnagyobb autóalkatrész kereskedelmi vállalatai.
  • Európában 8 országban 9 raktárral rendelkezünk. 
  • Magyarországi 3.000 m2-es, 10 m-es belmagasságú raktárunk egyedülálló nem csak Magyarországon, de Közép-Európában is.