Nehézteherató laprugó erősítő szett

180.000 Ft + ÁFA ( 228.600 Ft )
Menny.:db
Gyártó: SPRINGTECH AUTOMOTIVE
Cikkszám: HD01KIT
Gyártó cikkszám: HD01KIT

Kérdése van ezzel a laprugóval kapcsolatban? Nem biztos benne, hogy ezt a laprugót keresi? Ha nem ismeri a keresett laprugó cikkszámát, kérjük küldje el a jármű adatait (típus, évjárat, alvázszám) és beazonosítjuk a keresett laprugót. Tel: +3613539620. Email: kisker@lkw-federn.at. Visszalépés a keresőoldalra itt

Nem csak komplett laprugóköteget, hanem külön rugólapokat is vásárolhat nálunk. Garantáltan a legjobb laprugó árak, közvetlenül a gyártótól, készletről, azonnal, országos házhozszállítással. Csak nálunk Magyarországon, kétműszakos árukiadás, reggel 6.00 és este 22.30 között és hétvégén egyedi egyeztetés alapján. Minden laprugóra egyedülálló módon 3 év garancia.

Leírás és Paraméterek

A laprugó erősítő szett tartalma: 1. Parabolikus erősítő lapok tartozékokkal (rugópántok, gumiütközők a gyári konstrukciótól függően) 2. Hosszabbított rugókengyelek ás magcsavarok anyákkal. A nehéztehergépjárművek laprugó erősítő szettjei vevői megrendelés alapján kerülnek tervezésre és gyártásra. A következő információk szükségesek: 1. A laprugó cikkszáma (gyári cikkszám). 2. Ha cikkszám nem imsert, kérjük adja meg a jármű adatait, beleértve a gépjármű típusát (pl. MAN TGA), a modell gyártási idejét (pl. 2020), a tengely helyzetét (pl. első vagy hátsó) és a VIN (alváz) számát. Ha lehetséges, 2 -3 fényképre is szükségünk van a beszerelt gyári rugóról. 3. A fenti információk alapján visszajelzünk, hogy tudjuk-e gyártani és szállítani az erősítő készletet. 4. A gyártási idő általában 2 - 3 hét. 5. 3 év garanciát vállalunk erősítő szettjeinkre.