Rólunk

Európa egyik meghatározó, márkafüggetlen rugógyártó és nagykereskedemi vállalatcsoportjának képviselete vagyunk. Termékpalettánk lefedi a összes európai haszongépjármű laprugót és csavarrugót, beleértve a nehézteheratókat, kamionokat, vontatmányokat, kisteher gépjárműveket és pick up-okat. 

A szakértelmünk ebből az alaptevékenységünkből származik és ez alapján fejlesztünk a gyári felfüggesztésekhez tökéletesen illeszkedő erősítő megoldásokat, mind laprugók, mind pedig spirálrugók esetére. Ez tesz bennünket egyedülállóvá az európai márkafüggetlen, utángyártott haszongépjármű rugó piacon.

A rugózás erősítő termékeinknél azt a fejlesztési koncepciót követjük, hogy a gyári felfüggesztések rugóit ne kelljen komplett kicserélni, hiszen ez meglehetősen költséges lenne. A mi megoldásaink optimális kiegészítői a gyári felfüggesztéseknek, azaz azokkal összhangban működnek együtt. Ez a leghatékonyabb megoldás az Ügyfeleink szempontjából is. Ennek ellenére néhány esetben a gyári felfüggesztések nagyon gyengék és menthetetlenek... Ilyen esetekre is fel vagyunk készülve és ilyenkor komplett új erősített rugókat tudunk kínálni a beszereléshez szükséges tartozékokkal és mindezt versenyképes árakon.

A rugózás erősítési feladatokhoz illeszkedően különböző alapanyagokat és technológiai megoldásokat alkalmazunk. Lehet szó akár rugóacélról, természetes vulkanizált gumiról vagy TPE-ről (termoplasztikus elasztomer), mindig első osztályú anyagokat használunk fel. Így az elkészült végtermékeink tökéletesen dolgoznak együtt a gyári felfüggesztésekkel hosszú-hosszú időn keresztül. A rugózás erősítő termékeinkhez Európában egyedülállóan 2 - 5 év közötti garanciát biztosítunk terméktípustól függően.

Magyarországon mi vagyunk az egyetlen vállalat, aki gépjármű rugózás területén ilyen komplex termék- és szolgáltatáspalettával rendelkezik gépjármű rugózás területén. Nézzen szét 3000 m2-es, 10 m-es magasraktárunkban és professzionális teherautó szervizünkben:

 

 

Üzletágaink weboldalai: