2005-ös Fiat Ducato rugózásának erősítése MAXI-LOAD® szintező segédrugó szettel

2005-ös Fiat Ducato rugózásának erősítése MAXI-LOAD® szintező segédrugó szettel

Ügyfelünk csütörtök délután meghibásodást észlelt 2005-ös, 3,5 m magas, emelőhátfalas Fiat Ducatoján.

 

Hogyan sikerült segítenünk?


Ügyfelünk egy ismerőse tanácsára hívott fel bennünket. Munkatársaink találtak egy szabad időpontot számára, így péntek reggel 9-kor megkezdődhetett a Ducato javítása. A szervízünkbe érkezve állapítottuk meg, hogy a néhány évvel azelőtt Németországban felszerelt bal oldali segédlégrugója kidurrant, a jobb oldali pedig eresztett. Tovább fokozva a probléma súlyosságát, hétfőn már fontos fuvarfeladat várt a járműre.

A tönkrement segédlégrugók helyett egy maxi-load® szintező segédrugó szettet szereltünk fel. Ez a fajta segédrugó nem ereszt le, nem durran ki, mert levegő nélkül működik, viszont rugóereje, csillapítása és karakterisztikája teljesen megegyezik egy légrugóval. Felszerelés előtt még javítanunk kellett az alvázat is, mert a légrugó szakszerűtelnül kivitelezett konzolja azt károsította. Végül sikerült megmentenünk a hétfői fuvart, péntek délután Ügyfelünk megkönnyebülten gördült ki műhelyünkből.

 

Miért válasszon bennünket?


Magyarország piacvezető laprugó gyártó és forgalmazó vállalataként garantáljuk, hogy a legjobb minőségben vásárolhat nálunk a gyárival minden tekintetben megegyező laprugót, szinte minden jármű típushoz. A gyári laprugóknál sokkal kedvezőbb áron. Közel 4.000 különböző cikkszámot azonnal, készletről tudunk szállítani Magyarország legnagyobb laprugó raktárából. Ügyfeleink közé tartoznak a legismertebb európai, illetve magyarországi autó- és teherautó alkatrész kereskedelmi vállalatok is, ami szintén garanciát jelentenek a minőségre és versenyképes árainkra.

Legyen akár laprugós, akár spirálrugós járműve, keressen bennünket bizalommal! 

 

.  

 

 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog